Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήριο στον πρόεδρο της Ένωσης Εστίασης Β. Βασιλάκη

Ο Βασίλης Βασιλάκος, πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας

Ο επιχειρηματίας Νίκος Χειρδάρης, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στην πληγείσα περιοχή από τις πυρκαγιές του Ιουλίου, Παλιά Περίθεια, ευχαριστεί τόσο τον πρόεδρο τη Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας Βασίλη Βασιλάκη, όσο και το κάθε μέλος της Ένωσης ξεχωριστά, καθώς ανέδειξαν το πρόβλημα των επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή. Να θυμίσουμε, ότι έφτασαν το ζήτημα, εκφράζοντας τα αιτήματα των επαγγελματιών, σε τρία υπουργεία, προκειμένου να ληφθούν μέσω μέτρα στήριξης.

Η επιστολή

Εκ μέρους των συναδέλφων μου , όλων όσων δραστηριοποιούμαστε στην πληγείσα περιοχή, [Παλιά Περίθεια] , θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Βασίλη Βασιλάκη και τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Εστίασης Κέρκυρας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων μας , μέσω των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικων οργανώσεων, στα συναρμόδια Υπουργεία.

Νίκος Χειρδάρης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!