Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

“Εφυγε” η δικαστικός Μαρία Τομπάζη-Είχε υπηρετήσει και στην Κέρκυρα

Χτυπημένη από τον καρκίνο «έφυγε» η τέως Πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου, Μαρία Τομπάζη. Στο διάστημα 2004-2007 είχε υπηρετήσει ως Πρωτοδίκης στην Κέρκυρα.

Η 48χρονη Μαρία Τομπάζη που υπηρέτησε στη θέση της Προέδρου Πρωτοδικών Χίου επί 5 έτη, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και δυναμική γυναίκα, αφήνοντας πίσω, μετά τη μετάθεσή της από τη συγκεκριμένη θέση μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, καλές εντυπώσεις σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της.

Οπως αναφέρει το alithia.gr, το γραφείο της ήταν πάντα ανοιχτό και για τους δικηγόρους και για τους πολίτες . Η κηδεία της γίνεται σήμερα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και θα παραστεί σε αυτήν και αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!