Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Απολυμάνσεις λεωφορείων και ελλείψεις σε φαρμακεία! (vid)

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στη Ζάκυνθο, αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν στα φαρμακεία για να προμηθευτούν μάσκες, αντισηπτικά και διάφορα άλλα φάρμακα. Η έλλειψη είναι μεγάλη βέβαια τόσο στις μάσκες όσο και στα αντισηπτικά, αφού η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προμήθεια που έχουν τα ίδια τα φαρμακεία.

Οι φαρμακοποιοί ζητάνε από τον κόσμο να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψυχραιμία και σοβαρότητα. Αρκετοί ζητούν παυσίπονα, σιρόπια ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού.

Η Μαριέτα Παράσχη που έχει φαρμακείο επί της Αλεξάνδρου Ρώμα δηλώνει: «Η κίνηση είναι αρκετά μεγάλη. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να καλύψουμε τους πελάτες μας, γιατί αυτό που ζητάνε είναι μάσκες και αντισηπτικά, για τα οποία δεν υπάρχει αρκετή επάρκεια, οπότε έχουμε πρόβλημα. Ζητάνε παυσίπονα, σιρόπι για το λαιμό, καραμέλες, αλλά πιο πολύ αντισηπτικά και μέτρα προστασίας. Υπάρχει αρκετή ανησυχία. Πρέπει όμως να είμαστε ψύχραιμοι και να προσέχουμε όλοι μας».

Πηγή: imerazante.gr
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!