Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων

Με τα συνθήματα “Ελευθερία” και “Θέλουμε πίσω τις ζωές μας”, γραμμένα σε πανό, Ζακυνθινοί βγήκαν στους δρόμους, πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας ξεκινώντας από την πλατεία Σολωμού και διασχίζοντας κεντρικά σημεία του νησιού. Πλήθος διαδηλωτών διαμαρτυρήθηκε για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, που εφαρμόζει η κυβέρνηση. 
Εκατοντάδες άνθρωποι δήλωσαν την αγανάκτησή τους, στα περιοριστικά μέτρα και στο σύστημα “ακορντεόν” που εφαρμόζει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι πολίτες καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση, επικαλούμενη την πανδημία, προχωρούν σε μέτρα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες. Αυθόρμητες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

πηγη: imerazante.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!