Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ζάκυνθος: Κεκλεισμένων των θυρών η λειτουργία για τον Άγιο Διονύσιο

Ολοκληρώθηκε κεκλεισμένων των θυρών του ιερού ναού και με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού, η πανηγυρική θεία λειτουργία για τον πολιούχο και προστάτη της Ζακύνθου, Άγιο Διονύσιο.

Στις τελετές, ενώπιον του σεπτού Σκηνώματός του Αγίου Διονύσιου, χοροστάτησαν ο μητροπολίτης Ζακύνθου, Διονύσιος Δ’ και ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος.

Χθες, πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εσπερινός με τη λιτάνευση του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου εντός του ναού και η εναπόθεσή του στη Θύρα για προσκύνημα, μετά από δέηση. Στην ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Ζακύνθου.

(εξωτερική φωτογραφία: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!