Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Ξεκόλλησε κομμάτι από το μπροστινό μέρος του “Ναυαγίου”

Ο «Παναγιώτης» όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτοικος της ορεινής Ζακύνθου, χτυπήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος του πλοίου.

Ο κ. Διονύσης Τσουκαλάς – Μπλακάκι αναφέρει μάλιστα, ότι το ύψος των κυμάτων έφτασε τα 4 μέτρα με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κομμάτι από το κουφάρι. Ο κ. Τσουκαλάς απηύθυνε έκκληση στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, να ενεργήσουν άμεσα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του «Ναυαγίου», σε συνεργασία και με πλοιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έκκληση προς τους τοπικούς διοικούντες του νησιού και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, για το πλάτωμα του Ναυαγίου άλλα και την παραλία του Ναυαγίου. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της τοποθεσίας ας αφήσουν της οχθριες και τα εγώ τους και να μονιασουν για το κοινό καλό του νησιού και των Ζακυνθινών. Πρέπει να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Ναυαγίου. Σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου».

 

Πηγή: imerazante.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!