Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Έχασε την μια άγκυρα – Κανείς τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπναση

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΜΑΡΕ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 11117, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμένα ν. Ζακύνθου και επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Ζάκυνθο για ν. Κυλλήνη, ότι παρατηρήθηκε απουσία της άγκυρας, διότι είχε κοπεί το κλειδί της αλυσίδας που συνδέει το κλειδί της άγκυρας. Άμεσα πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από μέλη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του λιμένα Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε η απώλεια της αριστερής άγκυρας.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους στο ”ΜΑΡΕ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!