Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ζορμπάς: “Κανονικά η λειτουργία των σχολείων στην Κέρκυρα την Παρασκευή” (vid)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Κ. Ζορμπάς μετά τη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, προχώρησε σε σχολιασμό των εξελίξεων αναφορικά με την κακοκαιρία “Αθηνά” που πλήττει  και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει αναφέρει κάποιο σοβαρό περιστατικό, ή κλήσεις για απεγκλωβισμό και άντληση υδάτων. Τα μόνα περιστατικά που σημειώθηκαν ήταν ελαφρές κατολισθήσεις σε κάποιες περιοχές και μια κοπή δέντρου με άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Μάλιστα τόνισε, ότι για τη συγκεκριμένη κακοκαιρία υπήρχε  έγκαιρα η κατάλληλη προετοιμασία για την αντιμετώπισή της, με τον καθαρισμό των ρεμάτων το προηγούμενο διάστημα.

Καταληκτικά, σημείωσε ότι τα σχολεία της Π.Ε. Κέρκυρας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Παρασκευή ενόψει της εκτόνωσης της κακοκαιρίας.

 

ΝΑΝΣΥ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!