Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

«ΖoomIntoIonio» ΙΙ: Οι μαθητές γνωρίζουν τα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου

Στο πλαίσιο της Δράσης «ΖoomIntoIonio», το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021θα διοργανωθούν ατομικές συναντήσεις μαθητών και μαθητριών με καθηγητές από κάθε ακαδημαϊκό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου σε «εικονικά» δωμάτια μέσω διαδικτύου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα επί συγκεκριμένων θεμάτων, που μπορεί να τους απασχολούν και σχετίζονται με τις επιλογές τους και την μελλοντική τους ακαδημαϊκή πορεία.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορούν να λάβουν μέρος συμπληρώνοντας την φόρμα στη διεύθυνση https://connect.ionio.gr/meetings/ προκειμένου να εγγραφούν, και να οριστεί η ημέρα και ώρα της συνάντησής τους με τους διδάσκοντες, έως την Τετάρτη, 19 Μαΐου στις 18.00. Ακολούθως θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις πληροφορίες και τον σύνδεσμο για τη συνάντησή τους.

Η δράση ZoomIntoIonioπραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!