Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηγουμενίτσα: Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του σπιτιού του

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη στην Πέρδικα αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του συλληφθέντα στην παραπάνω περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον αύλειο χώρο και εντός αυτής τα παρακάτω:

  • δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20 εκατοστά έως 1,3 μέτρα, καλλιεργούμενα σε γλάστρες και σε παρτέρια,
  • αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους -15,5- γραμμαρίων και
  • φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους -1,4- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα δηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

 

 

Πηγή: epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!