Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – Ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών – Κατέγραψαν οι κάμερες τον ληστή

Ανάστατη η Ηγουμενίτσα από τη ληστεία που σημειώθηκε τη νύχτα. Πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης το χτύπημα…

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, που βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα. Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, άγνωστος δράστης ο οποίος φορούσε κράνος, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε το χρηματικό ποσό που περιείχε το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας εξετάζει την κάμερα ασφαλείας από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ πραγματοποιείται ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος εικάζεται πως διέφυγε με μηχανάκι.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές – για τα δεδομένα της πόλης – περιστατικό, καθώς ουδέποτε πριν, έχει σημειωθεί ληστεία στη Θεσπρωτική πόλη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!