Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ημέρα καριέρας στην Κέρκυρα από ESA Security Solutions S.A

Η ESA Security Solutions S.A διοργανώνει ημέρα καριέρας στην Κέρκυρα και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο νέο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2019, από τις 12:00 έως τις 17:00, στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Το νέο αεροδρόμιο αποτελεί την πόρτα της Κέρκυρας στον κόσμο, δημιουργώντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους που γοητεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα που διαπνέει την αεροπορική κοινότητα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο αεροδρομικό χώρο εμπειριών, περιπέτειας και ταξιδιού.

Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη, ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς και μέλη της οικογένειας της ESA σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης στο νέο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. H ESA Security Solutions S.A., προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας σε έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Η εταιρεία επιδοτεί την εκπαίδευση διάρκειας 105 ωρών για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίηση από τη σχολή πολιτικής αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α).

Η ESA Security Solutions S.A. , ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στη χώρα μας, με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, Four Seasons-Astir Palace, Τhe Mall Athens, Golden Hall, όμιλος ΕΛΠΕ, TITAN, ANT1, Λιμένας Θεσσαλονίκης, ΣΤΑΣΥ κ.ά., σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον, όπου θα συναναστρέφεσαι καθημερινά με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, με ταξιδιώτες του κόσμου που θα στηρίζονται στις δικές σου υπηρεσίες και τη δική σου καθοδήγηση!

H Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!