Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας ευχαριστεί για την προσφορά πολιτών στους πυρόπληκτους

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους σε Ηλεία και Αρκαδία

Η επιστολή

Με την παρούσα επιστολή η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Κέρκυρας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια και ευχαριστήρια σε όλους τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης , τα οποία διαμοιραστήκαν σε πληγέντες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, λόγω των πυρκαγιών σε χωριά της Ηλείας- Αρκαδίας. Ένα μικρό λιθαράκι στην όλη προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων και διανομή αυτών, στους πυρόπληκτους από την Ένωσή μας, επικουρικά στην δράση του Αθλητικού Συλλόγου “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Υ.Π.Σ. Νομού Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος 
Καραταράκης Ι. Νικόλαος

Ο Γεν. ΓραμματέαςΜπούμπας Δ. Βασίλειος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!