Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων στην “EXPO CORFU 2022”

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση «EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός», στις 19 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού, όπου επιχειρήσεις και φορείς θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σκοπός της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και παραγωγών της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων και η στήριξή τους με ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία στο περίπτερο της.

Επίσης,  στο πλαίσιο διεξαγωγής σεμιναρίων/ εργαστηρίων με εξαιρετικούς ομιλητές και θεματολογίες που θα φιλοξενηθούν στην Συνεδριακή Αίθουσα του Κεντρικού κτιρίου του ΟΛΚΕ (1ος όροφος),  στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη διοργανώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, ώρα 12.15,  σεμινάριο αναπτυξιακού χαρακτήρα, με θέμα:  «Αναπτυξιακές δυναμικές χρηματοδότησης έργων Αγροδιατροφής  στο Ιόνιο».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κόττης, Πρόεδρος Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η προσέλευση στην έκθεση και η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη, σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα για τον covid-19.

 

Πληροφ. : 2661362281

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!