Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Αλίκη ταξιδεύει στη χώρα των θαυμάτων» στη νέα Σκηνή το Σάββατο 14/12

ΚΕΡΚΥΡΑ – H θεατρική ομάδα Fuego Art Dance παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Η Αλίκη ταξιδεύει στη χώρα των θαυμάτων”. Στο Δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας (Νέα Σκηνή) το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 Για παιδιά 4-12 ετών Κείμενο σκηνοθεσία Μαρία Τράκα Ώρα 18:30 Τιμή 8 ευρώ/7 ευρώ προπώληση

Η Αλίκη ταξιδεύει στην χωρά των θαυμάτων και παρασέρνει τα παιδιά μαζί στο μαγικό αυτό κόσμο. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τους περίεργους κάτοικους αυτής της χωράς και θα διδαχθούν για την αξία της φίλιας, την αποδοχή της διαφορετικότητας ,θα μάθουν για την επικίνδυνη εποχή των πλαστικών και για την ευθύνη μας να προστατέψουμε την φύση. Αυτά κι αλλά πολλά μέσα από θέατρο, χορό, τραγούδι και παιχνίδια ,τα παιδιά γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές και οι ενήλικοι απολαμβάνουν μια παράσταση ,μοναδική εμπειρία στη ζωή τους. Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας (Νέα Σκηνή). Γενική είσοδος 8 ευρώ. Προπώληση 7 ευρώ στη σχολή χορού Fuego Art Dance, 2ο χιλ. Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, Σολάρι.

Πληροφορίες-Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6937986224 ( Μαρία Τράκα ).

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία, Κείμενα, Χορογραφίες: Μαρία Τράκα

Τραγούδι: Κρίνθη Ζήρα, Μπάμπης Στεφανίδης

Μουσική Χιπ Χοπ: Μπάμπης Στεφανίδης

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) :

Μαρία Τράκα

Ορέστης Κούρκουλος-Κουσουνής

Ελένη Κόρδα

Κατερίνα Ρήγα

Γιώργος Γεωργοτάς

Έφη Σουέρεφ

 Συμμετέχουν: Οι μαθητές της σχολής χορού “ Fuego Art Dance ”

 

Aliki xora thavmaton

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!