Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Αλεξία Μουμούρη υποψήφια με Μερόπη Υδραίου

Απο το γραφείο της, υπο τη Μ. Υδραίου, δημοτικής παράταξης “Κερκυραίων Δήμος”, ανακοινώθηκε μια ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές:

 

H ανακοίνωση

Αλεξία Μουμούρη:  ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα που κοιτάζει μπροστά.’’

Η Αλεξία Μουμούρη, ιδιωτική υπάλληλος με διακριτή εμπορική και επαγγελματική δραστηριότητα, ενώνει και αυτή τις δυνάμεις της με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

‘’ Η Κέρκυρα κοιτάζει μπροστά. Θέλει μια Δήμαρχο που έχει έργο, θέληση και τη δυνατότητα να διεκδικεί και να κερδίζει για την Κέρκυρα.

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εντάχθηκε σε τόσα πολλά ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, έγιναν έργα ουσίας, χτίζεται ένας σύγχρονος και έξυπνος δήμος.

Όπως λέει και η ίδια η Δήμαρχος ‘’τα καλύτερα είναι μπροστά μας.’’ Πιστεύω στην προσπάθεια και στις ικανότητες της Μερόπης Υδραίου.

Στις 8 Οκτωβρίου η Κέρκυρα ψηφίζει για το μέλλον της, επιλέγει ανθρώπους με σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας θα προχωρήσει μπροστά με ενότητα, συνεργασία με τους πιο ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.

Με το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 που ανοίγει ένα παράθυρο σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο.΄΄ τονίζει η Αλεξία Μουμούρη ενώ η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:

‘’ Χτίσαμε ένα νέο Δήμο, κυριολεκτικά από το μηδέν και την αρχή.

Για να προχωρήσουμε μπροστά, για να υλοποιηθεί το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 χτίσαμε και μια νέα, δυνατή, ανεξάρτητη παράταξη. Με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, με βασικές αρχές την ενότητα, τη συνεργασία, τη θετική σκέψη.

Ζητάμε μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες.’’

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!