Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Αλεξοπούλου στην Κέρκυρα για την εκλογική στήριξη της Ρ. Κράτσα

Στην Κέρκυρα βρέθηκε το πρωί της παρασκευής η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου με σκοπό να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ρ. Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, κατά την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου.

 

Την κα. Αλεξοπούλου καλωσόρισε και προλόγισε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας,  τονίζοντας πως κατέχει ένα χρήσιμο χαρτοφυλάκιο για την Κέρκυρα. Παράλληλα σημείωσε «Χθες ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στη συγκέντρωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Πτωχού, είπε πως ο λόγος που έχουμε δώσει τα χρίσματα είναι επειδή ακριβώς θέλουμε να μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, τις ίδιες απόψεις για το πως μπορεί να εξελιχθεί ο τόπος. Ακριβώς επειδή η κα. Κράτσα μοιράζεται το ίδιο όραμα με τον Πρωθυπουργό μας, έχει αυτή τη στήριξη. Σήμερα θα περιοδεύσουμε στο βόρειο Συγκρότημα του νησιού στο πλαίσιο της προσπάθειας της τελευταίας ημέρας του προεκλογικού αγώνα».

 

Η δήλωση Αλεξοπούλου

 

Από την πλευρά της, η υφυπουργός δήλωσε τα εξής: «Έχετε έναν εξαιρετικό βουλευτή και φαίνεται από την πορεία της Κέρκυρας. Για να όλη η προσπάθεια των ανθρώπων της κυβέρνησης επιβάλλεται να συνεργάζονται καλά με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην κάλπη την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας την  Κυριακή, στις περιφέρειες που δεν έχει συμβεί. Μια τέτοια Περιφέρεια είναι και αυτή των Ιόνιων Νησιών.  Είναι μια δύσκολη μέρα για την κυρία Κράτσα γιατί το πένθος που βιώνει αυτές τις ώρες είναι πολύ μεγάλο. Της συμπαραστεκόμαστε όπως και οι πολίτες. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια μετά την απώλεια του αδερφού της».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!