Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η ανακοίνωση του διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου – Οι βανδαλισμοί και η επικρατούσα κατάσταση

Η ανακοίνωση του διευθυντή του 10υ Γνικού Λυκείου Κέρκυρας που τελεί υπό κατάληψη για περισσότερο από 10ν ημέρες. “Σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου στις πέντε το απόγευμα μια μαθήτρια (από 650 μαθήτριες/ μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ) περίμενε στην κεντρική είσοδο του Σχολείου (Σπύρου Ξύνδα) ανάμεσα από σπασμένες καρ

έκλες, θρανία και σκουπίδια το Διευθυντή του 1ου ΓΕ Λ και του παρέδωσε το λουκέτο της σιδερένιας πύλης. Συμπληρώθηκαν 13 μέρες κατάληψης, δηλαδή μη λειτουργίας του Σχολείου, με την εκκωφαντική απουσία των ενηλίκων κηδεμόνων των ανηλίκων μαθητών, τριών. Οι μαθητές/τριες ήταν ενημερωμένοι για την αλλαγή του νόμου ο οποίος μετά τη 15η μέρα δίνει το δικαίωμα στον κο Υπουργό να παρατείνει το σχολικό έτος.

Την Τρίτη 16 Απριλίου το βράδυ παρόντων πολλών μαθητών/ τριών ξηλώθηκε η σιδερένια πόρτα του αμφιθεάτρου του 1ου ΓΕΛ, έσπασε η εσωτερική ξύλινη πόρτα εξόδου του αμφιθεάτρου προς το εσωτερικό του σχολείου και έγινε διάρρηξη στο Κυλικείο του Σχολείου (χρήματα και όλη η προμήθεια που είχε). Για αυτό ενημερώθηκε η Γενική Αφάλεια Κέρκυρας. Την επόμενη μετά τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς κλήθηκαν γονείς και μαθητές να έρθουν και να ανοίξουν το σχολείο. ´Ηρθαν δέκα γονείς και περίπου τριάντα μαθητές/τριες ανίσχυροι να αποτρέψουν το κλείσιμο του Σχολείου, αφού μία ομάδα είκοσι -τριάντα ατόμων έλεγαν: δε φεύγουμε από εδώ. Για το κόστος των συνολικών ζημιών θα ενημερωθείτε σε λίγες μέρες.
Με βαθύτατη εκτίμηση.
ο Διευθυντής

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!