Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής

 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ*
 
Η ανικανότητα της περιφερειακής αρχής να απορροφήσει τα κονδύλια που άπλετα η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε τόσο για εργα όσο και για τίς φυσικές καταστροφές αντικατοπτρίζεται και στην ανησυχία της κυβέρνησης με τίς συνεχείς επισκέψεις τόσο του πρωθυπουργού τον Αύγουστο , όσο και κυβερνητικών στελεχών .
Λυπάμαι που η ανικανότητα αυτή , ο τυχοδιωκτισμός , η ασυνέπεια και η επακόλουθη άκρατη ψευδολογία έχουν φέρει την κυβέρνηση μας να αγωνιά εδώ και δύο χρόνια για την υλοποίηση των έργων και δράσεων που ήταν υποχρεωμένη η Περιφερειακη αρχή να επιτελέσει .
Παρ όλη όμως την επίσκεψη του πρωθυπουργού και την συνεχή παρακολούθηση των κυβερνητικών στελεχών η ΠΑ παραμένει σε ύπνωση και τα αναμενόμενα αποτελέσματα δεν έχουν επέλθει . Σήμερα μετά από δύο χρόνια ερχόμαστε να κουβεντιάζουμε τα ίδια και τα ίδια .
Όλα τα εργα δεν προχωρούν .
Γιά τα εργα του ΙΑΝΟΥ ούτε κουβέντα .
Οι μελέτες των εκατομμύριων ευρώ ελέγχονται από τίς αρμόδιες αρχές για την σκοπιμότητα και νομιμότητα τους και δεν ξέρουμε ακόμη τι μέλλει γεννέσται , θα προκηρυχθούν ή θα δοθούν με απ ευθείας ανάθεση ;
Οι αποζημιώσεις που η ΠΙΝ είχε την αρμοδιότητα δεν έχουν δοθεί σε όλα τα επίπεδα . ( Κατηγορούνται αδίκως οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς για ολιγωρία όταν δεν υπήρχε ούτε συντονισμός , ούτε βοήθεια και στήριξη εκ μέρους της ηγεσίας της ΠΕ Κεφαλονιάς ) .
Τουλάχιστον οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και της αξιοπρέπειάς τους .
Ο Πρωθυπουργός ανησυχεί .
Ο βουλευτής αγωνιά και τρέχει μαζί με τα κυβερνητικά στελέχη .
Η Περιφερειακη αρχή αδυνατεί πλέον να επιτελέσει το έργο για το οποίο την εξέλεξε ο λαός της Κεφαλονιάς .
 
*περιφερειακός σύμβουλος, πρώην αντιπεριφερειάρχης (παραιτήθηκε)
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!