Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του Σπ. Νεράντζη για την καχυποψία σε σχέση με την συνεργασία του με την Μ. Υδραίου

Ανακοίνωση – απάντηση για όλους όσοι τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία μετά την επίσημη ανακοίνωση για το σύμφωνο συνεργασία με την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑ ΨΗΛΑ Σπύρος Νεράντζης, ο οποίος δηλώνει ότι ανακόλουθος με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις δεν είναι.

Η ανακοίνωση

Η κατάσταση που ζούμε δεν μας δίνει την πολυτέλεια για αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.  Η περίοδος, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο για την νέα δημοτική αρχή έχει πολλή δουλειά. Δύσκολη. Είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το μέγιστο αποτέλεσμα. Η συμβολή και της αντιπολίτευσης στη βάση αρχών είναι πολύ χρήσιμη. Εμείς επιλέξαμε την δράση. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Στην προγραμματική συμφωνία, που έχουμε συνάψει με την παράταξη της νεοεκλεγείσας Δημάρχου Κας Υδραίου, αναφέρονται συγκεκριμένα και αναλυτικά οι τομείς σύγκλισης. Πρόκειται για τις προεκλογικά διακηρυγμένες θέσεις μας.   Στις ίδιες προεκλογικές μας θέσεις αναφέρουμε ρητά ότι θα συνεργαστούμε με όλους  στη βάση προγραμμάτων, δημόσια και χωρίς συναλλαγές. Όποιος έχει την διάθεση και την πρόθεση να ενημερωθεί, πριν βγάλει τα πολιτικά του συμπεράσματα, για το πρόγραμμα μας, τις αρχές μας και τις προεκλογικές μας θέσεις μπορεί να ανατρέξει στην διεύθυνση www.nerantziskerkyrapsila.com 

Τέλος αξίζει να τεθεί ένα καίριο ερώτημα σε όποιον αντιμετωπίζει με καχυποψία την συνεργασία της «Κέρκυρα Ψηλά» με την πλειοψηφούσα παράταξη. Αποδεχόμαστε ή όχι την απλή αναλογική ως δίκαιο, αναλογικό και δημοκρατικό σύστημα ; Και πως θα εφαρμοστεί η απλή αναλογική, που καθιέρωσε ο «Κλεισθένης»  αν όχι με συνεργασίες ;

*Το στιγμιότυπο είναι από την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τη Δευτέρα η Δήμαρχος και ο επικεφαλής της παράταξης Κέρκυρα Ψηλά, ως επισφράγιση της συνεργασίας τους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!