Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του Τάσου Μπούα στην Άντζελα Ρίγγα με φόντο την…. Άφρα

Απάντηση στη  Δημοτική Σύμβουλο Α. Ρίγγα και στο άρθρο που δημοσιεύθηκε το πρωί στο @kerkyrasimera, δίνει ο Τάσος Μπούας, αφού, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και σε εκείνον προσωπικά.
 
Διαβάστε εδώ το άρθρο της Α. Ρίγγα: Α. Ρίγγα: Τώρα στα ύστερα θυμήθηκαν και την Άφρα …
 
Η απάντηση Μπούα στην Ρίγγα
 
_Ακόμη και στο τέλος της θητείας σας φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχετε ενημερωθεί σωστά η δεν μπήκατε καν στον κόπο να ενημερωθείτε , από αυτήν λοιπόν την αντίδραση, φαίνεται προφανέστατα ηαγωνία σας να απολογηθείτε για τη μη παρουσία σας γενικά στα σοβαρά προβλήματα του χωριού.
_Επίσης μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη για την έννοια πολιτική.
_ Από την πλευρά σας, ως δημότης, θα ήθελα να μας παρουσιασετε, αντί να απολογείστε και να αμύνεστε , τις εισηγήσεις σας και τα πεπραγμένα σας, σε ότι αφορά την Άφρα αφού όπως λέτε τόσο ενδιαφέρεστε και αγαπάτε .
_ Σε πόσα Δημοτικά Συμβούλια συμμετείχατε?
_ Γιατί δεν ζητήσατε ποτέ συνάντηση εσείς μεταξύ των εκλεγμένων του χωριού?
_Γιατί δεν ρωτήσατε ποτέ για τις ανάγκες του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Άφρας ? Έπρεπε εμείς να σας αναζητήσουμε?
_ Γιατί στο αίτημα του συλλόγου γονέων προς το Δημοτικό συμβούλιο, για παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολείου που αφορούσε ψυχαγωγικές- εκπαιδευτικές και δημιουργικές ενασχολήσεις των μαθητών και γονέων είχατε αρνητική άποψη ?
_ Γιατί δεν ψηφίσατε τις χρηματοδοτήσεις που αφορούν τη δημιουργία γηπέδου 5×5 και το δρόμο στα Βασιλικά ? Από τη στιγμή που είναι έργα ανάπτυξης για το χωριό μας ΓΙΑΤΙ?
Για σας έχει σημασία πότε θα τα ψηφίζατε χρονικά?
Μάθατε πόσο χρόνο πήρε και με ποιο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ποιοι αγωνίστηκαν για να φτάσουμε στην ψήφιση αυτών? Μάλλον όχι…
_Μικροπολιτική και όψιμες και αχρείαστες αντιδράσεις κ Ρίγγα ωστε να δικαιολογησετε την ηχηρή απουσία σας τα τελευταία 4 χρόνια απο τις σημαντικές ανάγκες του χωριού μας ,το μόνο αποτέλεσμα που καταφέρνουν είναι λάσπη στον ανεμιστήρα.
Αυτά σε ότι αφορά εμένα…
_Σε ότι αφορά τις ενέργειες του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Άφρας και του τοπικού συμβουλίου , ίσως είναι από τους πιο επιτυχημένους προέδρους των τελευταίων ετών ,με καθημερινή παρουσία και επίλυση οποίων προβλημάτων παρουσιάζονταν στο χωριό μας , σε κοινωνικό επίπεδο και σε επίπεδο καθημερινότητας καθώς επίσης και σε μεγάλα προβλήματα ( Γεφύρι Τρίκλινο προς Άφρα, Γεφύρι Κουρκουμέλη κλπ)
_Αφου λοιπόν αναφερθήκατε για τα ” μεγάλα έργα στο χωριό που δεν έγιναν ” να σας θυμίσω πως θα πρέπει να παρουσιάζεστε στο Δημοτικό συμβούλιο και να τα ψηφίζετε, όπως για παράδειγμα ΔΕΝ κάνατε πριν λίγες μέρες…
Αλλά λογικά τα γνωρίζετε, δεν χρειάζεται να σας τα υπενθυμίζω .
Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συμπολίτες και συγχωριανούς μου ,καθώς και στο πρόσωπο σας .
 
Μπούας Τάσος
Απλός δημότης ,
Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού
Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Άφρας
Πρώην πρόεδρος Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Άφρας .
Μονιμος Κάτοικος Άφρας .
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!