Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την απόφαση του Δήμου Κ. Κέρκυρας για τη συγκρότηση διοίκησης της ΔΕΥΑΚ (Η απόφαση)

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών της Κέρκυρας και ακόμη, δεν έχει συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ. Και μάλιστα, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας που αφορά στην συγκρότηση διοίκησης της Επιχείρησης.

Ο λόγος της ακύρωσης οφείλεται στο ότι δεν προκύπτει για τα δύο λαϊκά μέλη που πρότεινε η Δήμαρχος Μ. Υδραίου, ότι έχουν εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο. Συγκεκριμένα στην απόφαση τονίζεται ότι: «Ακυρώνουμε την 16-134/09-06-2020 (ΑΔΑ ΩΑ6Ζ46ΜΓ2Α-ΧΕΟ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, επειδή, στην παρούσα περίπτωση, εμφαίνεται ότι από τα κατατεθέντα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δεν διευκρινίζεται η εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης των δύο προτεινόμενων λαϊκών (μη αιρετών) μελών».

Κατά συνέπεια, ή θα πρέπει να αντικατασταθούν τα δυο λαϊκά μέλη με άλλα που να έχουν γνώσεις ή εμπειρία συναφή με το αντικείμενο, να γίνει προσφυγή κατά της απόφασης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!