Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η βαρκαρόλα ήταν τραγωδία (Γράφει ο Σπ. Μιχαλάς)

Χθες μαζεύτηκε χιλιάδες κόσμος την Γαρίτσα τουρίστες να παρακολουθήσουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα, τουρίστες ταλαιπωρήθηκαν από την κίνηση και το παρκινγκ, από την ορθοστασία και η ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή ήταν να κυριαρχήσει η ομιλία του και η μουσική. Ο κόσμος βαρέθηκε σιγά – σιγά και γκρίνιαζε για την μουσική και δεν έβλεπε τίποτα . Παλιότερα κυριαρχούσε η αναβίωση του θαύματος, τώρα κυριαρχήσει η επιθυμία του καλλιτεχνικού διευθυντή για προβολή και για τις αναμνήσεις του τις παιδικές.

Κρίμα γιατί χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για την Κέρκυρα, εάν ήθελαν μουσική ας έκαναν στην κεντρική πλατεία η στο φρούριο.
Ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε , η βαρκαρόλα ήταν τραγωδία  
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!