Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Βόρεια Κέρκυρα Γιορτάζει τον Μίκη Θεοδωράκη

Κάτω από το φως της Σεπτεμβριάτικης Πανσελήνου με θέα όλη την Κέρκυρα και τα παράλια της Βορειοανατολικής Κέρκυρας γιορτάζουμε τον Μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη .

“Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών υπό  την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της ΠΕΔΙΝ θα διοργανώσει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:15 Συναυλία στην Αγία Βαρβάρα Πόρτας Σινιών σε ανοικτό ελεγχόμενα και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καθήμενους θεατές κι μόνο.

Την διεύθυνση της συναυλίας θα έχει Μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης ενώ αφηγητής θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός , θα συμμετέχουν οι Λυρικοί ερμηνευτέςΛία Κολυτά (σοπράνο ) ,  Ελένη Δάβου    ( μέτζο σοπράνο ) , Αντώνης Κορωναίος (τενόρος ) , Σπύρος Σουέρεφ ( τενόρος ) , Παντελής Κοντός ( βαρύτονος ) .Λαϊκός ερμηνευτής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος . Σολίστ στο μπουζούκι ο συνθέτης Δημήτρης Λιβανός .

Θα ακολουθηθούν  και εφαρμοστούν πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΦΕΚ ( Τεύχος Β΄3165/31.07.2020 σελ. 32071) περί Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών ζωντανού θεάματος και ακροάματος και αυτά έχουν ως εξής :

  • Υποχρεωτική διενέργεια ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε ανοικτούς χώρους .
  • Υποχρεωτική διενέργεια ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε χώρους διαμορφωμένους για καθήμενους θεατές και μόνο.
  • Υποχρεωτική δημιουργία κενού χώρου / κενής θέσης ανά δύο (2) καθήμενους κατά τρόπο ώστε η πληρότητα να μην υπερβαίνει το 75%.
  • Υποχρεωτική χρήση ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο του μέχρι την τοποθέτηση του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.
  • Υποχρεωτική τοποθέτηση ατόμων που προσέρχονται μαζί στις δυο θέσεις καθήμενων μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος / κενή θέση.
  • Απαγόρευση διαλείμματος κατά την διάρκεια του ζωντανού θεάματος.
  • Υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τους εργαζόμενους.
  • Υποχρεωτική απόσταση τριών ( 3 ) μέτρων μεταξύ σκηνής και θεατών .
  • Υποχρεωτική ταξιθεσία για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους .
  • Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης.

Για την εύρυθμη και ασφαλή πραγματοποίηση της συναυλίας μας ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 19:15 . Η πανδημία θα τελειώσει , αλλά ο Πολιτισμός ποτέ” .

 

                Το Δ.Σ του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΙΝΙΩΝ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!