Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Γωγώ -Γεωργία Τετρίγκα υποψήφια με τον Γιώργο Καλούδη

Από την παράταξη του Γιώργου Καλούδη, ανακοινώθηκε η εξής νέα υποψηφιότητα:

Προστίθεται από σήμερα στη δυνατή και αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ η Γωγώ -Γεωργία Τετρίγκα.

Σε ένα δημοτικό συμβούλιο πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες, τάσεις και ρεύματα της νεολαίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  Η Γωγώ -Γεωργία Τετρίγκα είναι αυτοαπασχολούμενη στην καθαριότητα στον Τουρισμό και στην φύλαξη ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες ανάθρεψε το παιδί της μόνη της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Γνωρίζει τα προβλήματα των Ατόμων με Ειδικές  Ανάγκες που χρειάζονται κρατική και δημοτική κοινωνική πολιτική ,. διότι τα βιώνει η ίδια!

Γνωρίζει τις ελλείψεις του νησιού μας και τις ανάγκες του.

Με απέραντη αγάπη για το νησί μας στηρίζει την προσπάθειά μας για μια Κέρκυρα  καθαρή, προσβάσιμη παντού, από τις Εκκλησίες για τους ηλικιωμένους και τα ΑΜΕΑ και για τον τουρισμό μας.

Έχει τη δυναμική και την όρεξη που χρειάζεται για να βγεί από τον λήθαργο της αδράνειας και της παθητικότητας. Για δράσεις με αποτελέσματα.

 

—————————————————

 

Ζητάμε τη ψήφο σας για  να γίνουμε Ευρώπη !

 

__________________

Μπορείτε να δείτε στο YouTube και στο Facebook

τις  τεκμηριωμένες Ομιλίες Γιώργου Καλούδη και  Χρύσανθου Σαρλή

στην προεκλογική μας συγκέντρωση στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

στις 18-07-2023 υπό συνθήκες καύσωνα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!