Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Σαν σήμερα, εδώ και 47 χρόνια, ενώ η Χούντα κατέρρεε και ενώ ήταν σε εξέλιξη η τραγωδία της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ορκιζόταν, κάτω από αντίξοες συνθήκες Πρωθυπουργός της Χώρας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ερχόμενος στην Ελλάδα μετά από 11χρονη αυτοεξορία στην Γαλλία. 

Σαν σήμερα έγινε το μεγαλύτερο από τα επιτεύγματα της νεότερης Ελλάδας, αλλά και του ίδιου του Καραμανλή. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη Χώρα μας. 

Η Δημοκρατία με τη σειρά της σηματοδότησε το τέλος του μακραίωνου εθνικού διχασμού, που τόσο στοίχισε στην πατρίδα μας.

Τιμούμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για τη συμβολή του στη νεότερη Ελλάδα. Τον τιμούμε κυρίως, γιατί δημιούργησε μια δυνατή και σταθερή Δημοκρατία, ένα νέο Σύνταγμα (αυτό που ισχύει με μικρές τροποποιήσεις ως σήμερα) και που με τον τρόπο αυτό εδραίωσε στη χώρα μας την ελευθερία, την ισότητα και τη σταθερότητα, που σήμερα όλοι απολαμβάνουμε και που την θεωρούμε κάτι αυτονόητο. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!