Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Η διαιτησία “έπνιξε” το ΝΑΟΚ στην Καλαμάτα

Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΝΑΟΚ στην πρεμιέρα της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών λύγισε στην Καλαμάτα από τα διαιτητικά  σφαλτσοσφυρίγματα και γνώρισε την ήττα με 11-5 απο τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.

Συγκεκριμένα στο 0,56’’ πριν απο την λήξη του Β΄οκταλέπτου και ενώ η κερκυραϊκή ομάδα ήταν με 2-3 μπροστά στο σκορ, η διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου απέβαλε χωρίς αντικατάσταση τον αμυντικό βράχο του ΝΑΟΚ Μανούσο Βιζιράκη για βιαιοπραγία. Ενώ, στο τρίτο οκτάλεπτο έβγαλε off και τον φουνταριστό της ομάδας Στέφανο Αρμένη με τρεις αποβολές.Οι διαιτητές απέβαλαν επίσης για διαμαρτυρία απο τον πάγκο της Καλαμάτας τον αθλητή Θεοδωρακόπουλο.

 Για τον ΝΑΟΚ σκόραραν οι Πισσίας 3, Κουλούρης 1, Τάτας 1.Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έκαναν λόγο για “δυνατό παιχνίδι του ΝΑΟΚ, που έφτανε στα όρια της σκληρότητας”. 

Τα οκτάλεπτα: Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-0, 5-2. Με τον ΝΑΟΚ (Καρδόνας) αγωνίστηκαν οι: Κούστας-Μελιδονιώτης-Τάτας-Κουλούρης-Βιζυράκης-Μαρτζούκος-Πισσίας-Γιαβαρίδης-Αρμένης-Δόϊκας-Γιαννιώτης. 

 

ΟΜΙΛΟΣ G4 (Θέσεις 13-16)

1η αγωνιστική 

ΑΕ Χαϊδαρίου – ΣΚ Ροή 9-4

ΝΟ Καλαμάτας – ΝΑΟ Κέρκυρας 11-5

 

Βαθμολογία

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 7

ΣΚ ΡΟΗ                   7

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ        6

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ       3

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!