Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η διοίκηση του ΓΝΚ για τη δωρεά οργάνων της 59χρονης κερκυραίας

Mε αφορμή της δωρεά οργάνων μιας 59χρονης κερκυραίας που  χάρισε ζωή σε συνανθρώπους μας η διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας, ανακοίνωσε τα εξής:

        ” Ξημερώματα  21-7-2020 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη  φορά στο Νοσοκομείο Κέρκυρας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, μιας 59χρονης συμπολίτισσας μας που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ  και κατέστη δυστυχώς εγκεφαλικά νεκρή.  Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο  του Νοσοκομείου μας  με συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και  της  Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Η Διοίκηση εκφράζει  τα θερμά συγχαρητήρια  στην οικογένεια της εκλιπούσης, που παρά την φόρτιση και θλίψη  έδωσαν την συναίνεση τους  για να πραγματοποιηθεί  η δωρεά και μετέτρεψαν την απώλεια τους  σε δώρο  ζωής. Συγχρόνως τονίζει  την ανάγκη της ευαισθητοποίησης του          πληθυσμού σε σχέση με το θέμα της δωρεάς οργάνων, καθώς η χώρα μας κατατάσσεται ουραγός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο ζήτημα αυτό, ενώ οι ανάγκες είναι τεράστιες.  Τέλος,  ευχαριστεί  και συγχαίρει το προσωπικό του   Νοσοκομείου μας που πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί εφικτή η δωρεά αυτή”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!