Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Δομή Ν. Μώρος δώρισε πίνακα στον διοικητή του ΓΝΚ

Ο διοικητής του ΓΝΚ Λ. Ρουμπάτης ανακοίνωσε ότι με μεγάλη χαρά δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη ενοίκων της δομής Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης « Ν. Μώρος” οι οποίοι του προσέφεραν ένα ωραίο πίνακα δικής τους δημιουργίας.

«Είναι το καλύτερο δώρο που έχω δεχθεί.
Ευχαριστώ την «ΜΑΡΙΑ» , την «ΕΛΕΝΗ», τον «ΔΗΜΗΤΡΗ» τον «ΓΙΩΡΓΟ»……… για αυτήν την όμορφη δημιουργία.
Ο πίνακας είναι αποτέλεσμα της δράσης που πραγματοποιείται εδώ και καιρό στον Ξενώνα « Ν. Μώρος», χάρη στην εθελοντική βοήθεια της εικαστικού κ. Καρύδη Στεφανίας, σε συνεργασία με το Προσωπικό της Δομής και της Διοίκησης.
Οι ένοικοι της Δομής δημιουργούν και εκφράζονται μέσα από την ζωγραφική. Συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Η δομή «Ν Μώρος»αποτελεί πρότυπο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Στοχεύει στην ανάπτυξη των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των ενοίκων καθώς και στην προτροπή ανάληψης πρωτοβουλιών από τους ίδιους.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Η δημιουργία είναι δείγμα Αγάπης…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!