Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Ελ.Καββάδα του Δαμοκλή εξαιρετική στο Πανελλήνιο Κύπελλο ξίφους Ασκήσεως

Το περασμένο Σάββατο (25/11) πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας οι αγώνες ξίφους ασκήσεως για το 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών Γυναικών. Στη διοργάνωση, που έγινε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ συμμετείχαν 90 αθλητές-τριες από ολ΄κληρη τη χώρα. Μεταξύ αυτών η πρωταθλήτρια του κερκυραϊκού σωματείου ξιφασκίας “ΔΑΜΟΚΛΗΣ”, Ελεονώρα Καββάδα. Η κερκυραία αθλήτρια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, που ήταν μικρότερο για την κατηγορία Γυναικών, που αγωνίστηκε, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 11η θέση ανάμεσα σε 40 συμμετέχουσες.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσία

 Την ικανοποίηση του, για την εξαιρετική της παρουσία εξέφρασε με ανακοίνωσή του, ο “ΔΑΜΟΚΛΗΣ”: Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Κυπέλλου Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.Μοναδική εκπρόσωπος του ΔΑΜΟΚΛΗ , στην απαιτητική αυτή κατηγορία , η Ελεονώρα Καββάδα (17 ετών) πολύ μικροτερη απ την κατηγορία στην οποία ανήκει.  Η αθλήτρια του ΔΑΜΟΚΛΗ με εξαιρετική εμφάνιση , (4 νίκες στις pools , ηττήθηκε στο tableau 16, πριν την είσοδο στην οκτάδα), πιστοποιώντας την σταθερή αξία της και κατέκτησε την 11η θέση ανάμεσα σε 40 αθλήτριες .  Η Ελεονώρα πραγματοποιώντας την πρώτη εμφάνιση σε διοργάνωση φέτος και παρ ´ όλη την γεμάτη υποχρεώσεις χρονιά που διανύει ( Γ Λυκείου) , μας συγκίνησε για μια ακόμα φορά με την συγκρότηση και την άρτια εμφάνισή της .Συγχαρητήρια στην Ελεονώρα και τον σπουδαίο Στάθη Γεροσίδερη για τις υπέροχα συγκινητικές στιγμές που μας χαρίζουν”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!