Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ενωση Χορωδιών Κέρκυρας αποχαιρετά το Μαέστρο Μιχάλη Καποδίστρια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ:

“Έρχονται στιγμές που τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τα αισθήματα που νοιώθουμε όταν χάνουμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους. Ανήμερα Χριστουγέννων έφυγε από κοντά μας ο Μιχάλης Καποδίστριας.Ένας φίλος, ένας άξιος συνεργάτης μία σημαντική προσωπικότητα του Νησιού μας.

Ο Μιχάλης Καποδίστριας επί πάρα πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στο χορωδιακό χώρο,τόσο ως Μαέστρος όσο και ως Χορωδός.

Ήταν ο άνθρωπος που είχε να πει μία καλή κουβέντα για όλους.Ήταν ο άνθρωπος που ενώ πληγώθηκε δεν κράτησε κακία για τους συνανθρώπους του.

Το Δ.Σ.της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε:

1ο Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείουςτου.

2ο Να παραστεί εκπρόσωπος του Δ.Σ.στην εξόδιο ακολουθία. 3ο Να καταθέσει αντί στεφάνου ένα ποσόν στο”Χαμόγελο του Παιδιού”

4ο Να υιοθετήσει η Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας την Συναυλία της Χορωδίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού που γίνεται κάθε χρόνο των Βαίων στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Φρουρίου και που ήταν η Μεγάλη του Επιθυμία!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!