Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η επετειακή συναυλία της Φ.Ε. ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ: Υπερήφανοι ως Κερκυραίοι (φωτο -video)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μόνο υπερηφάνεια και συγκίνησε ένιωσαν όλοι όσοι είχαν την τύχη χθες να απολαύσουν την επετειακή συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρείας ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ για τα 129 χρόια από την Ίδρυσή της στο Δημοτικό Θέατρο, που εκατοντάδες μουσικοί έδωσαν την ψυχή τους, μαζί με την καταπληκτική χορωδία San Giacomo. Αφιέρωμα στην όπερα, Vilja-Leid” από την οπερέτα Η Εύθυμη Χήρα του Franz Lehar. Σολίστ η μοναδική Στέλλα Καββαδία, Σοπράνο. Η Διεύθυνση ήταν του Σωκράτη Ανθή.

Φ.Ε.Μάντζαρος. Επετειακή Συναυλία."Vilja-Leid" από την οπερέτα Η Εύθυμη Χήρα του Franz Lehar. Σολίστ Στέλλα Καββαδία, Σοπράνο.Διεύθυνση Σωκράτης Ανθής.

Gepostet von Nikos Pikoulas am Samstag, 9. November 2019

Gepostet von Vangelis Philippas am Samstag, 9. November 2019

 

Στα άσχημα της βραδιάς το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους, ήταν ότι οι μουσικοί απτόητοι επιτελούσαν το έργο τους επί σκηνής, την ώρα που η στέγη του Δημοτικού Θεάτρου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, έσταζε και τα νερά έπεφταν στα πόδια τους, όπως και στους διαδρόμους του Θεάτρου. Συνθήκες άθλιες και ντροπιαστικές.

Το ετήσιο Μνημόσυνο

Στο μεταξύ, το πρωί της Κυριακής τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος, το ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ των αοιδίμων Ιδρυτών, Μελών, Μεγάλων Ευεργετών, έΕυεργετών, Μουσουργών, Αρχιμουσικών και Μουσικών της Φ.Ε. “Μάντζαρος”. Το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ, αφού το επέτρεψε ο καιρός, παρέλασε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για την επέτειο ίδρυσης της Φιλαρμονικής, καθώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν την προηγούμενη Κυριακή (Πρωτοκύριακο) λόγω καιρού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!