Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΣ Kέρκυρας ζητάει τον οβολό των τοπικών αρχόντων για το CAS

Η ΕΠΣ Κέρκυρας έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή, που έστειλε σε όλους τους τοπικούς άρχοντες του νησιού, όπως και στο Επιμελητήριο και τα σωματεία της, αιτούμενη να δώσουν τον οβολόν τους, προκειμένου να καλυφθούν τα νομικά έξοδα της ΑΕ Λευκίμμης.

Υπενθυμίζουμε ότι το κερκυραϊκό σωματείο  προσέφυγε στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) για να καταρρίψει την “αδιανότητη” απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, που την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιάννης Βλαχόπουλος το κόστος της προσφυγής θα προσεγγίσει το ποσόν των 50 χιλιάδων ευρώ.

Στην σχετική ανακοίνωση η ΕΠΣΚ αναφέρει ονομαστικά τα πολιτικά πρόσωπα στα οποία εστάλη η επιστολή (Βουλευτές- Περιφερειάρχη- Αντιπεριφερειάρχες- Δημάρχους (λησμονήθηκε των Παξών)- Αντιδήμαρχους-Προέδρους Περιφερειακού & Δημοτικών Συμβουλίων). Ωστόσο, δεν αναφέρονται τα άλλα ονόματα, των επιχειρηματικών και αθλητικών παραγόντων στους οποίους εστάλη η επιστολή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Σε συνέχεια των ενεργειών μας σχετικά με την υπόθεση της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, αποστείλαμε σε όλους τους πολιτικούς φορείς και όχι μόνο της Κέρκυρας την ακόλουθη επιστολή:

Θέμα: Οικονομική Ενίσχυση σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε Κύριε…. Κυρία ,

 Έχετε λάβει γνώση για την υπόθεση του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και τον υποβιβασμό της ομάδας άδικα και παράνομα.

   Όπως έχουμε αποφασίσει από κοινού θα προσφύγουμε στο CAS(Court of Arbitration of Sport – Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), η προσφυγή αυτή έχει ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος.

    Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να συνδράμετε οικονομικά όπως έχετε δεσμευτεί.

   Η όποια προσφορά σας, παρακαλούμε να κατατεθεί στο λογαριασμό της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τράπεζα:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ :GR 8301-7245-1000-5451-0218-8959-8.

Με την αιτιολογία ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ CAS ΓΙΑ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι η όποια προσφορά σας, θα δημοσιοποιηθεί για λόγους διαφάνειας.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!