Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η ευχαριστήρια επιστολή Μοθωναίου για τον ορισμό της ως αντιπεριφερειάρχη

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα για τον ορισμό της ως αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού, απέστειλε η Κατερίνα Μοθωναίου. Βάσει αυτής, αναφέρει: “Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί και να με ορίσει θεματική Αντιπεριφερειαρχη σε δυο πολύ ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς, των Οικονομικών και των θεμάτων του Πολιτισμού.
Υπόσχομαι, όπως έχω πράξει στην μέχρι σήμερα πορεία μου στην αυτοδιοίκηση, να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες της Περιφέρειαρχη Ιονίων Νήσων και όλων εσάς που τόσα χρόνια τώρα με στηρίζετε στον αγώνα μου.
Θα εργαστώ με γνώμονα το καλό του συνόλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα ανταποκριθώ στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες κάθε επιμέρους Περιφερειακής Ενότητας. Τόσο η διαχείριση των Οικονομικών, όσο και ο ευαίσθητος τομέας του πολιτισμού χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το έχει αποδείξει έμπρακτα σε όλους τους τομείς. Η συνεργασία με τους χωρικούς και λοιπούς θεαματικούς Αντιπεριφερειαρχες, τους Εντεταλμένους Συμβούλους καθώς και με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους θεωρείται επιβεβλημένη, δεδομένη και αυτονόητη”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!