Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η θέση της ΑΝΑΣΑ για την Χ.Α. όπως εκφράστηκε στο περιφερειακό συμβούλιο

Η θέση  της ΑΝΑΣΑ για την ΧΑ ,όπως εκφράστηκε στην σχετική συζήτηση στο ΠΣ Ιονίων Νήσων:

“Χαιρετίζουμε την ευτυχή κατάληξη της πολυετούς δίκης που οδήγησε στην αναγνώριση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και στην καταδίκη και φυλάκιση των στελεχών της.

Θεωρούμε απαραίτητη την κοινή δράση για την πολιτική και κοινωνική απομόνωση της ΧΑ και όσων είναι μέλη του ναζιστικού μορφώματος που πλέον εχει τον χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτιμούμε ότι μέλη της ΧΑ που δεν έχουν ποινική ευθύνη , έχουν όμως πολιτική , και δεν επιτρέπεται και δεν μπορεί να κατέχουν οποιαδήποτε θέση ευθύνης.
Εν προκειμένω , καλείται η περιφερειακή αρχή να απομακρύνει τους περιφερειακούς συμβούλους (που εξελέγησαν με την στήριξη της ΧΑ) από τυχόν επιτροπές η άλλα όργανα στα οποία τους έχει ορίσει.
Το αυτό να ισχύσει και θέσεις που έχουν οριστεί με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!