Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κέρκυρα “φλερτάρει” για κόουτς τον Γιάννη Καλούδη

Η Κέρκυρα, όπως μετονομάστηκε το ερασιτεχνικό σωματείο, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, μετά την απόφαση της ΑΟ ΠΑΕ Κασσιόπη να αποσυρθεί από την Football League, ετοιμάζεται για την εκκίνηση.

Γι αυτό η νέα διοίκηση «τρέχει» προκειμένου να οικοδομήσει το ρόστερ της ομάδας. Πρωταρχικός στόχος να συμφωνήσει με τον προπονητή, που θα χτίσει ένα αξιόμαχο ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, έχουν γίνει συζητήσεις με τον πρώην κόουτς της Κ20 Κώστα Χριστοφοράκη και τον πρώην άσσο του ΑΟ Κέρκυρα και τέως προπονητή ΑΟ Συναράδων, Κρόνου και ΑΕ Λευκίμμης, Γιάννη Σφακιανάκη, ο οποίος σήμερα λειτουργεί την ποδοσφαιρική Ακαδημία στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Κανόνι.
Μάλιστα η επιλογή Σφακιανάκη συμπληρώνεται και με τον πρώην αρχηγό της ομάδας του ΑΟΚΚ Τάσο Βενέτη, ως Τεχνικού Διευθυντή. Πάντως από προχθές η διοίκηση άνοιξε συζήτηση με τον Γιάννη Καλούδη, ο οποίος εκτός από παλαιός ποδοσφαιριστής, έχει θητεύσει προπονητής σε πολλές τοπικές ομάδες, μεταξύ των οποίων Ηρακλή Αγ. Δέκα, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Αστέρα Μωραϊτίκων, Κρόνο στη Γ΄Εθνική, ΟΦΑΜ, ενώ από πέρυσι κοουτσάρει ξανά την Ολυμπιάδα Καρουσάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΣ», ο έμπειρος κόουτς δεν αποκλείεται να αποτελέσει και την επιλογή της διοίκησης της Κέρκυρας, αφού ο χρόνος τρέχει και τα περιθώρια για την προετοιμασία, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στενεύουν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!