Quantcast
????????????????????????????????????
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κέρκυρα όπως κάθε ευρωπαϊκή χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

ΚΕΡΚΥΡΑ – Για πρώτη φορά από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων διοργανώνεται εκδήλωση αλλαγής του χρόνου έξω από το San Giacomo στην πλατεία Δημαρχείου, με πολλές εκδηλώσεις, κεράσματα και μουσικές, όπως αρμόζει το νησί.

Έτσι, όλοι ντόπιοι και επισκέπτες θα γίνουν ένα, θα ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο και τη νέα δεκαετία που ξεκινάει σε λίγες ώρες.

Πρόκειται για μια συνήθεια που στο εξωτερικό ισχύει για πολλά πολλά χρόνια και είναι μια πρωτοβουλία άξια που αφορά όχι μόνο σε ανθρώπους που έχουν διάθεση να κάνουν κάτι διαφορετικό αλλά και σε όλους εκείνους που είτε νιώθουν μόνοι, είτε είναι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν μια αγκαλιά με τους συνανθρώπους τους. Φυσικά παρούσες θα είναι η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου στην ευθύνη της οποίας είναι και το “Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι” καθώς και στελέχη του δήμου και της Δημοτικής Αρχής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!