Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Καποδίστριας» προκηρύσσει θέσεις Δ/ντή Σχολών και Αρχιμουσικού

Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Ο Καποδίστριας» προχωρά σε άμεση προκήρυξη δυο θέσεων, του Διευθυντή Σχολών και του Αρχιμουσικού του Μουσικού Σώματος. Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει στις 27 Φεβρουαρίου. Υποβολή βιογραφικών και πληροφορίες: corfuphil@gmail.com.

Όλα τα βιογραφικά θα μπορούν να υποβληθούν για τη μία ή την άλλη θέση ή και τις δυο,  και θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη επιτροπή. Η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου και καταξιωμένους μαέστρους. Πρώτα θα γίνει η κρίση και η ανακοίνωση του Διευθυντή Σχολών έως τις 8 Μαρτίου.

Κατόπιν, βάσει καταστατικού θα γίνει η πρόταση από τον Διευθυντή Σχολών για τον Αρχιμουσικό της Μπάντας.

Οι τελικές κρίσεις και αποφάσεις θα ληφθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι διαδικασίες αυτές είναι σύμφωνες με το καταστατικό και ουσιαστικά θα γίνουν για πρώτη φορά, με την κατάλληλη θεσμική θωράκιση και αποτελεσματικότητα.

Βιογραφικά μπορούν να υποβάλλουν πρώην και νυν αρχιμουσικοί, καθώς και νέοι με τις κατάλληλες σπουδές και εμπειρία.

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει ιδιαιτέρως να ευχαριστήσει τον νυν αρχιμουσικό και Δ/ντή σχολών, για τη βοήθεια που προσέφερε και προσφέρει στη φιλαρμονική μας και ελπίζει να δει το βιογραφικό του, ανάμεσα στις υποψηφιότητες, Συνεχίζει να έχει τα ηνία του Μουσικού Σώματος, μέχρι τις 8 Μαρτίου και ελπίζουμε στην ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς και όλοι μαζί και ενωμένοι να πάμε στην επόμενη ημέρα της «Καποδίστριας». Στόχος η καλύτερη δυνατή οργάνωση και διοίκηση της φιλαρμονικής, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, αλλά και πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας».

Το διοικητικό Συμβούλιο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!