Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Κλαίρη Μανάτου υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου

Απο τη δημοτική παράταξη “Κερκυραίων Δήμος” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ομάδα δυναμώνει : η  Κλαίρη Μανάτου υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου”

Μια ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η γιατρός Κλαίρη Μανάτου, για χρόνια γιατρός στο νοσοκομείο της Κέρκυρας εκτελώντας και χρέη διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής,  ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφια για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Η Κλαίρη Μανάτου έχει διακριτή και αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά.

Χαρακτηρίζεται από αγάπη για τον άνθρωπο και υπάρχουν πολίτες της Κέρκυρας που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανθρωπιά αλλά και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση της Κλαίρης Μανάτου.

” Πιστεύω ότι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας έκανε μεγάλα και σημαντικά βήματα προόδου τα 4 τελευταία χρόνια. Η Μερόπη Υδραίου έχει σχέδιο, όραμα, αγάπη για αυτό που κάνει. Είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί, να σχεδιάζει, να πετυχαίνει. Συμμετέχω με όλη μου τη δύναμη και την ψυχή στην προσπάθεια της.

Διεκδικώ την ψήφο των πολιτών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων , έχοντας ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα να ενισχύσω με τις ιδέες μου τον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αλλά και της προσφοράς υπηρεσιών προς τον δημότη.” αναφέρει σε δήλωση της η Κλαίρη Μανάτου.

Από την πλευρά της , η Μερόπη Υδραίου τονίζει:

”  Για μένα είναι μεγάλη τιμή να μοιράζονται μαζί μου το ίδιο όνειρο, καταξιωμένοι συμπολίτες μου, όπως είναι η Κλαίρη Μανάτου.

Η παρουσία αλλά και η υποψηφιότητα της, δυναμώνει την προσπάθεια μας.

Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε, κάναμε όμως πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!