Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Π.Ε. Κέρκυρας μετά μουσικής! (videos-pics)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  έκοψε ανήμερα της πρωτοχρονιάς η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, αφού πρώτα της… έψαλλαν τα κάλαντα οι τρεις Φιλαρμονικές της πόλης, “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”, “ΠΑΛΑΙΑ” και “ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” (κατά σειρά που παιάνισαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα). Παρόντες, μεταξύ των άλλων, ήταν η Περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, επικεφαλής παρατάξεων και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι βουλευτές Α. Αυλωνίτης και Δ. Μπιάγκης, η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Υδραίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Μεταλληνός, ο επικεφαλής παράταξης Γ. Τρεπεκλής, οι πολιτευτές Σπ. Κροκίδης, Ά. Σπύρου, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, ο Διοικητής της Π.Υ. Ν. Κολοβός κ.α.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Κ. Νεκτάριος.

Το φλουρί έτυχε στον βουλευτή Αλέκο Αυλωνίτη ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε φλουρί.

Η κα. Κράτσα δήλωσε: “”Ελπίζουμε η νέα χρονιά, το 2023, να μας απαλλάξει από τα βάρη της προηγούμενης και να είναι μια χρόνια που θα μας οδηγήσει σε μια κανονικότητα, σε μια τροχιά ειρήνης, ανάπτυξης, προόδου και ισορροπίας σε όλους τους τομείς μεταξύ των νησιών της Περιφέρειάς μας”

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!