Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Κ. Ρωμαίου στην ομάδα Αρίστων του Πανεπιστημίου Κάνσας

Ανάμεσα στις κορυφαίες φοιτήτριες  του πανεπιστημίου  Kansas State University για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 αναδείχτηκε  η κερκυραία πρωταθλήτρια στο τριπλούν Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη(5/5/20), το γραφείο αθλητισμού του Kansas State Universit ανακοίνωσε τους 31 αριστούχους (19 φοιτήτριες και 12 φοιτητές) που πρωταγωνιστούν παράλληλα και στην αθλητική ομάδα στίβου.

Πρόκειται για σπουδαστές, των οποίων ο μέσος όρος βαθμολογίας είναι από άριστα 4 έως λίαν καλώς 3, ενώ παράλληλα έχουν συμμετάσχει στο 60% των αθλητικών διοργανώσεων. Από αυτούς εννέα φοιτητές-αθλητές αναδείχτηκαν στην πρώτη ομάδα με βαθμολογία από 4 έως 3,2, ενώ τρεις στη δεύτερη ομάδα (βαθμολογία 3,19-3). Στις φοιτήτριες-αθλήτριες την πρώτη ομάδα (βαθμολογία από 4-3,20) συγκροτούν 15 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, που η πρωταθλήτρια του Κερκυραϊκού συμπεριλαμβάνεται στις άριστες φοιτήτριες-αθλήτριες του Αμερικανικού Πανεπιστημίου.

Η δεύτερη ομάδα (βαθμολογία 3,19-3)  των γυναικών αριθμεί τέσσερις αθλήτριες. Υπενθυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν (με 13.55μ) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων-Νεανίδων, που είχε διεξαχθεί τον Ιούλιο 2016 στην πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας, πήγε με υποτροφία στο Kansas State University των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου σπουδάζει Hospitality Management.

Έκτοτε συμμετέχει ανελλιπώς στην ομάδα στίβου του πανεπιστημίου της και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα τα καταφέρνει «άριστα» και σε επίπεδο σπουδών. Στα αγωνιστικά τα φετινά της ρεκόρ ήταν 12.60μ στο τριπλούν και 5.76μ στο μήκος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!