Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Λέλα Κοσκινά υποψήφια με την Μερόπη Υδραίου

Από την παράταξη της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που αφορά στην υποψηφιότητα της Λέλας Κοσκινά:

Ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί στους τομείς του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, η Λέλα Κοσκινά, θα είναι υποψήφια με την παράταξή μας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Η Λέλα Κοσκινά , που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με την παράταξη ‘’ Η Κέρκυρα Ψηλά’’, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την μεγάλη, ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη μας.Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στην Εφορία Κέρκυρας, πιστεύει στην ιδέα της ανάπτυξης του εθελοντισμού στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και σε δήλωση της επισημαίνει:
‘’ Ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ένα Μητρώο Εθελοντών, υπάρχουν δεκάδες πολίτες που θέλουν να προσφέρουν είτε στον τομέα της πολιτικής προστασίας είτε στις κοινωνικές δομές. Αυτούς τους πολίτες θα τους φέρουμε κοντά μας, θα δημιουργήσουμε το Δήμο του εθελοντισμού και της ευαισθησίας.

Διαβάστε ακόμη: Κερκυραίων Δήμος: 359 υποψήφιοι με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές

 

Η Μερόπη Υδραίου είναι ικανή, εργατική, έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα, ζει και αναπνέει για την Κέρκυρα. Δεν διαχωρίζει τους πολίτες, έχει ανοίξει την παράταξη της σε όλους όσους έχουν διάθεση αλλά και ιδέες για να προσφέρουν στον τόπο τους.’’ τονίζει η Λέλα Κοσκινά.
Καλωσορίζοντας τη Λέλα Κοσκινά στην παράταξη θέλω να τονίσω ότι: Η Λέλα Κοσκινά, όπως και άλλοι υποψήφιοι με την παράταξη μας, στις προηγούμενες εκλογές είχαν κάνει άλλες επιλογές. Αυτό λέει πολλά.Κυρίως όμως επιβεβαιώνει ότι είμαστε μια ανοιχτή, μεγάλη και ανεξάρτητη παράταξη με ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες και μας ενώνει όλους η αγάπη μας για τον τόπο που ζούμε.Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την Κέρκυρα του 2028.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!