Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας αποχαιρετά τον Θοδωρή Χαρτοφύλακα

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας για την απώλεια του Θοδωρή Χαρτοφύλακα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας αποχαιρετά με θλίψη και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τον μαέστρο και χορωδό Θοδωρή Χαρτοφύλακα που έφυγε από την ζωή μόλις στα 46 του νικημένος από τον καρκίνο.
Ο Θοδωρής γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1976, καταγόταν από το Βαλανειό και καλλιτεχνική οικογένεια και ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική. Υπήρξε μαέστρος στις χορωδίες του Καβαλλουρίου, των Νυμφών και της Ένωσης Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος» ενώ παράλληλα ήταν χορωδός της μουσικά ιδιαίτερης χορωδίας του Βαλανειού, «ΤΟ ΚΟΡΟ».
Ο Θοδωρής ανδρώθηκε μουσικά σε μια εποχή όπου στην τέχνη κυριάρχησε η υποκουλτούρα και το ευτελές. Αυτός όμως επέλεξε τον δρόμο της υπεράσπισης της παράδοσης, της λαϊκής και έντεχνης μουσικής. Έβλεπε το νέο στο διαχρονικό και το ωραίο σε αυτό που εκφράζει την ζωή. Αυτή του την επιλογή την ακολούθησε με συνέπεια και την δίδαξε ως οπτική στις χορωδίες του. Αγαπήθηκε για το πάθος και την προσφορά του αλλά και τον γλυκό του χαρακτήρα. Μπορεί το νήμα της ζωής του να υπήρξε μικρό όμως το αποτύπωμα της νότας της είναι εντονότατο και μελωδικό.
Εκφράζουμε στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!