Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μικτή Κεφαλληνίας/Ιθάκης πρωταθλήτρια Ιονίου

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/8/19) το 4ο Πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου μικτών ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, η οποία νίκησε στον τελικό την μικτή ομάδα ΕΠΣ Κέρκυρας 3-1 στα πέναλτι.

 

Ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 0-0. MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας ομάδας Άγγελος Γασπαρής, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι. Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησε η μικτή ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που επικράτησε με 8-0 στον μικρό τελικό επί της μικτής ΕΠΣ Ζακύνθου, που ήρθε τέταρτη. Το τουρνουά, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις τέσσερις ΕΠΣ των Ιονίων, άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή με τους δύο ημιτελικούς, στους οποίους η ΕΠΣ Κέρκυρας νίκησε 4-3 στα πέναλτι (κ.α 1-1) την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

 

και η ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης νίκησε 4-2 στα πέναλτι (κ.α 0-0) την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η Μικτή ΕΠΣ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!