Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η Μ. Υδραίου με τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού E. Σαπουνά

Με τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχο  Ευρυβιάδη   Σαπουνά, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της,  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας  και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Στην συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ο κ. Σαπουνάς, ανέφερε, ότι  από την πλευρά του Λιμενικού Σώματος,  θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον περιφερειακό Διοικητή  για την επίσκεψη και τόνισε, ότι ο Δήμος,  θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου από κοινού να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται κυρίως κατά την τουριστική περίοδο.

Τον κ. Σαπουνά συνόδευαν ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κερκύρας .

 

   

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!