Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Μ. Υδραίου όρισε αντιδημάρχους στα Διαπόντια

Τελικά απέκτησαν αντιδημάρχους τα Διαπόντια Νησιά.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 υπέγραψε απόφαση, σύμφωνα με την οποία ορίζονται ως Αντιδήμαρχος Μαθρακίου ο δημοτικός σύμβουλος  Αργυρός Βασίλειος και Αντιδήμαρχος Ερείκουσας ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Κατέχης. 

Υπενθυμίζουμε ότι στη δημοτική ενότητα Οθωνών είχε ήδη οριστεί Αντιδήμαρχος ο Δημήτριος Κατέχης, ο οποίος παράλληλα είναι και καθ΄ύλην αντιδήμαρχος χωροταξίας, πολεοδομικού σχεδφιασμού & περιβάλλοντος. Με τους νέους ορισμούς ο αριθμός των αντιδημάρχων του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων αυξάνεται από εννέα σε ένδεκα.

Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων στα Διαπόντια

α) την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των Δημοτικών Υπηρεσιών που αφορούν τη  Δημοτική Ενότητα β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στην παραπάνω ΔΕ. γ) Τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία όλου του εξοπλισμού που βρίσκεται στην παραπάνω ΔΕ. δ) Τη συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, Πρόεδρο και μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου, για την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας των πολιτών της παραπάνω ΔΕ. Επίσης, εξουσιοδοτείται να παρίσταται στις συνεδριάσεις του κοινοτικού συμβουλίου. ε) Την άσκηση κάθε άλλης αρμοδιότητας που αφορά στην παραπάνω ΔΕ και που μπορεί να του μεταβιβάσει με νεότερη απόφασή της η Δήμαρχος. Στ) Την μέριμνα για τους υδάτινους πόρους και τα δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης, την καταγραφή συναφών προβλημάτων και συμβολή στην επίλυσή τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!