Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΝΔ Κέρκυρας οργανώνει τη δράση “Δρώντας με Χαμόγελο”

Ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων  και η ΔΕΕΠ Κέρκυρας (πρώην ΝΟΔΕ) οργανώνουν εβδομάδα στήριξης με τίτλο “Δρώντας με Χαμόγελο” για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε: “Στην έκκληση που απηύθυνε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Ποσό μάλλον όταν ο εθελοντισμός έχει γίνει πρώτη προτεραιότητα από τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δράση θα διαρκέσει από την Δευτέρα 22/6 και έως την Παρασκευή 27/6.

Η συλλογή των ειδών θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Κέρκυρας στην οδό Μητροπολίτου Μεθόδιου αρ. 20, (2ος ΟΡΟΦΟΣ) κατά τις ώρες 10:30-13:30 & 18:30-20:30 και κάθε μέρα, κατά το παραπάνω διάστημα.

Πληροφορίες στα τηλ. 6947330725 (υπεύθυνη: κ. Αννα Γούση) , 2661600813

Το έργο που επιτελεί το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς στις δομές του βρίσκουν αγάπη, θαλπωρή και στήριξη πολλά παιδιά που χρειάζονται βοήθεια”.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια”.

 

Η λίστα ειδών πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!