Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η Νικολέττα Πανδή για την απώλεια του νεογνού στο Νοσοκομείο

Η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ ςξ΄έδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεογνού, και κυρίως στην μητέρα που έχασε το παιδί τόσο πρόωρα και άδικα. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σώσουν τόσο την μητέρα όσο και το παιδί. Το περιστατικό αυτό ανέδειξε για άλλη μια φορά την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νησί της Κέρκυρας. Οι παραιτήσεις πολλών καταξιωμένων ιατρών τους τελευταίους μήνες από το Νοσοκομείο, η στήριξη σε έναν διοικητή ο οποίος δεν ήταν απλός ανίκανος αλλά ταυτόχρονα εχθρικός απέναντι στους εργαζόμενους και η αποκαρδιωτική κατάσταση που βρίσκεται τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και οι αεροδιακομιδές είναι απότοκα της πολιτικής της ΝΔ. Υπενθυμίζω ότι η υπόσχεση του κ. Μητσοτάκη το 2019 για την ίδρυση αυτόνομης υγειονομικής περιφέρειας, πέραν του ότι δεν υλοποιήθηκε τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του, εξαφανίστηκε τελείως κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί μας, καθώς δεν έκανε καμία τέτοια αναφορά. Η δημόσια υγεία στην Κέρκυρα χρειάζεται άμεση ενίσχυση και αυτό είναι κάτι που η νεοφιλελεύθερη ΝΔ των ιδιωτικών συμφερόντων κάθε άλλο παρά αυτό έχει στο μυαλό της. Αντιθέτως αυξάνει την ανασφάλεια των πολιτών, με την πρόσφατη αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τους ασφαλισμένους.

 

 

Διαβάστε ακόμα: ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Με αφορμή το θάνατο του πρόωρου νεογνού: “Δώστε λύση στα προβλήματα του Νοσοκομείου και των αεροδιακομιδών”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!