Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η Ντίνα Ιωάννου ξανά πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου – Δείτε τη νέα διοίκηση

Κατόπιν τις διεξαγωγής των εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ στο σωματείο εργαζομένων όπου έγιναν στις 20/03/2019 η πλειοψηφούσα παράταξη η  οποία στηριζόταν από το ΠΑΜΕ όρισε συνεδρίαση των νέων μελών του σωματείου  Δευτέρα 15/04/2019. Μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκε το προεδρείο του Δ.Σ  ως εξής :

Πρόεδρος :Ιωάννου Ντίνα

Αντιπρόεδρος : Μουσταϊρας Κωνσταντίνος

Γραμματέας : Αργυροκαστρίτη Αναστασία

Ταμίας : Βασιλάκη Ματούλα

Μέλη : Φρόνιμος Μάκης, Αντωνάκης Μάνος, Χονδρογιάννη Μαριλένα

  Η  στάση και η θέση της παράταξης μας είναι η ανάδειξη και η απαίτηση των λύσεων των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι καθημερινά.

 Ως παράταξη με τη θέση ευθύνης όπου υπηρετήσαμε και υπηρετούμε μέχρι σήμερα , με  την υποστήριξη των συναδέλφων ,  θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του σωματείου μέχρι τέλους και με κάθε θεμιτό μέσο, χωρίς να δειλιάζουμε να συγκρουστούμε  με τις εκάστοτε κυβερνήσεις .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!