Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η παρέμβαση Κ. Παυλίδη στη Βουλή για τη ρύθμιση των 120 δόσεων (vid)

Από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης με αφορμή τη συζήτηση και ψήφιση του Σ/Ν των συναρμόδιων Υπουργείων Εργασίας, Εσωτερικών και Οικονομικών για τις 120 δόσεις.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κ. Παυλίδης στρεφόμενος προς τα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ, ανέφερε ότι “η σύγκριση μεγεθών, ποσοστών και αριθμών όταν δεν υπάρχει δημοσιονομική συνέπεια αποτυπώνουν μια ψεύτικη εικόνα. “Είναι ένας φαύλος κύκλος και είναι χαζό να μιλάμε για αριθμούς και να συγκρίνουμε αριθμούς, μειώσεις και αυξήσεις, πριν από όλα, όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη προϋπόθεση να υλοποιείς τη δημοσιονομική σου συνέπεια και να είσαι δημοσιονομικά αξιόπιστος. Την εμπειρία του 2014 την ξέρετε πολύ καλά, εκτός στόχων προγράμματος, εκτός αξιολογήσεων, εντός μνημονίων”.  Το κλείσιμο των αξιολογήσεων, η έξοδος από τα μνημόνια, η έξοδος στις αγορές, η κατάργηση ήδη ψηφισμένων αρνητικών μέτρων, η ψήφιση μόνιμων θετικών οικονομικών μέτρων ήταν και είναι προϊόν του δικού μας πολιτικού σχεδιασμού τόνισε ο βουλευτής Κέρκυρας και συνέχισε επιτιθέμενος προς τα έδρανα της Αντιπολίτευσης ότι “χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους και για τους ελευθέρους επαγγελματίες όταν από το 2010 μέχρι το 2014 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εφάρμοσαν μια καταστροφική πολιτική”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!